Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Коротаєва Є$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Коротаєва Є. О. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9
| 2. |
Нечепуренко К. Б. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 362-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_59
| 3. |
Коротаєва Є. О. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__13
| 4. |
Коротаєва Є. О. Влияние компонентного состава на свойства двухслойной приемной спреды в технологи коаксиальной вертикальной экструзии [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 45-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_12
| 5. |
Коротаєва Є. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__4 Наведено науково-технологічні принципи одержання дозованих олієжирових продуктів зі структурованою їстівною оболонкою та параметри їх виготовлення. Обгрунтування функціонально-технологічних властивостей оболонки капсульованих рослинних олій надає можливість розробляти асортимент заправок у капсульованой формі та розширює межі використання індустріального продукту як напівфабрикату високого ступеня готовності для кулінарних страв у закладах ресторанного господарства.
| 6. |
Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__19 Наведено результати впровадження інноваційних технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення щоденного вжитку, в основу яких покладено форми та методи внесення функціональних інгредієнтів для регулювання за хімічним складом раціонів харчування. Новітехнології розроблено із застосуванням сучасних способів капсулювання, структурування методом іонотропного гелеутворення, регулювання хімічного складу з метою мінімізації калорійності під час складання раціонів, максимізації корисності їжі за умови дотримання балансу енерговитрат організму й оптимізації технологічного процесу тощо.
|
|
|